MultiApro.com

Saját apróhirdető ingyen, percek alatt!

Hirdessen itt

 

A munka meg fog várni, amíg megmutatod a szivárványt a gyereknek, de a szivárvány nem vár addig, amíg végzel a munkával.
 Patricia Claffordhttp://www.aboldoggyermekkor.multiapro.com/
Idézetek, versek


FIGYELEM!!!!!!

szex, és erotikus hirdetések minden figyelmeztetés nélkül
azonnal törlésre kerülnek!!Névnapi köszöntők


  Oktató anyagok rengeteg témakörben
(CorelDRAW, AutoCAD, Office, Photoshop stb.)


Húsvét? Ballagás?Anyáknapja? Gyerek nap? Ajándékozz könyvet:
 Az ország számos városában megtalálható 95 Pick Pack Pont üzletben személyesen is átveheted a www.libri.hu honlapon leadott megrendelésed!!Külön díj nélkül! Törzsvásárlói program!

Fõoldal

Hirdetés feladás >

Távmunka diplomásoknak
Főoldal
Hasznos linkek
Felhasználási feltételek
Rólunk
Kapcsolat,partnerek

Keresés

Kategóriák

Állás-Munka (0)

játékok (0)

mindenmás (31)

partner-keres-kinál (0)

programok (0)

Távmunka-internetes munka (0)


Saját apróhirdető rendszer
egyszerűen, percek alatt

Hirdetés feladása több száz apróhirdetési honlapra

aj

Ingyenes Hitel Centrum,
Szabad felhasználású hitel,
Lakáshitel és Kamattámogatott lakáshitel
  díjmentes ügyintézése.

Kattintson és NYOMTASSON Ön is ÖTÖDÁRON!
 
Tudományosan igazolt Internetes pénzkeresési módszerek titkait most felfedtük és közzétettük!

100% eredeti parfümök
Hamarosan megnyílik a Hiper Pláza
Nyiss benne üzletet te is! Most jókor lehetsz jó helyen!
   

"Az ember természeténél fogva idegenkedik a fájdalomtól és a kényelmetlenségtől. Azt akarjuk, hogy minden simán menjen. Pedig ha mozdulatlanok maradunk, nem fogunk fejlődni. Ha mindig a biztonságos játszmát választjuk, álmaink sosem válnak valósággá. Nem kapjuk meg, amit akarunk, ha azt várjuk, hogy Isten a küszöbünkre helyezze azt. Magunkhoz kell ölelnünk a nehézséget és a változást, ha kiteljesedett életre vágyunk. Ha a hajó nem inog, az azt jelenti, nem tart sehová." (Yehuda Berg)

Együtt a leghasznosabbal!
 Remény a Leukémiás Gyermekekért Alapítványt a rákos gyermekeket gyógyító orvosok a „LEGHASZNOSABB” – nak választották, amely eddigi munkájuk erkölcsi elismerése a szakmától.

Kéjük, ajánlja fel adója 1%-át a  leukémiás és daganatos gyermekek részére, ehhez használhatja a linkre kattintva: http://www.remenyalapitvany.hu/hogyan-segithet/egy-szazalek.html 1%-os rendelkező nyilatkozatot!    

Adószámuk: 18557071-1-09 

Amennyiben másnak ajánlja fel adója 1%-át, akkor is megteheti a rákos gyermekek támogatását, ha hívja a 13600-as telefonszámot, majd a gépi hang jelentkezése után megadja a 71-es kódot, hiszen minden hívással 250 forinttal támogatja az alapítványt!

 Kérem, látogasson el honlapjukra a www.remenyalapitvany.hu –ra valamint facebook oldalukra a www.facebook.com/veledvagyok -ra, és Önök is osszák meg híreiket, segítsék ezzel is, hogy minél többen tudják velünk együtt támogatni a kis betegeket!

Segítségét és támogatását köszönve!
Kis betegeink számára az Ön segítsége sorsfordító lehet!

A leukémás gyerekek, felnőtteket megszégyenítő akaraterővel küzdenek minden egyes nap a betegségük alatt. Ezek a beteg gyermekek hozzáértő segítségből nem szenvednek hiányt, azonban az elöregedett géppark komoly esélycsökkenést jelent a gyógyulásukban. Ezért van szükség Önre!

Amennyiben módjában áll, egy apró adománnyal segítse karácsonyi célunk elérését a Heim Pál Gyermekkórház Onkológiai Osztálya érdekében.

Már nagyon közel a cél!

Az életmentő, ultrahangos sebészeti kés és az azt támogató monitorrendszer megvételéhez már kevesebb, mint 1,5 millió forint hiányzik.
 
Még a legapróbb felajánlás is fontos számunkra, hiszen lehet, hogy épp ez hiányzik e létfontosságú műszer megvásárlásához.


http://www.leukemias.hu/online-adomanyozas/

 

 
 


 
 

 
 
 

 

 
 Tanácsok, tippek, módszerek a kutyatartáshoz, hogy házi kedvenced mindig boldog, szófogadó és kiegyensúlyozott legyen!:


Közkeletű tévhit, hogy manapság az embernek el kell tudnia adni magát. Ezzel szemben szerintünk egy kultúrált ember tudja, hogyan adja elő magát, pontosabban hogyan adja elő a gondolatait. Ezt ugyanúgy  gyakorolni, edzeni kell, mint bármilyen más képességet és érdemes gyermekkorban elkezdeni. A tehetségek gondozása mellett fontosnak tarjuk, hogy a jövő nemzedék tagjai közül minél többen helyes önértékeléssel és a szükséges képességekkel felvértezve teljesítsék ki magukat. Ennek szellemében részvételi, nevezési és minden egyéb díj nélkül hirdetünk Országos Tehetségkutató Versenyt ének, tánc, próza, hangszer, humor és egyéb kreatív produkció kategóriákban gyerekek és kamaszok számára. Ha ismersz olyan 6 és 18 év közötti gyerekeket, kamaszokat, akiknek javára válik ha neves színészek és média szakemberek (a zsűri elnöke Somorjai Tibor a ProSiebenSat.1 Group Kreatív és casting direktora) adnak tanácsot személyiségük kibontakoztatására vagy karrierjük elinditásához akkor juttasd el hozzájuk ezen üzenetünket!
Fontos információk - Nevezési díj NINCS. -
Nevezési határidő: 2009.12.15. -
Az eredményesen végző jelentkezőknek fellépési lehetőségeket biztosítunk! - Jelentkezni e-mailben az info@sn1.hu címen lehet.
 A jelentkezést követően, munkatársunk felveszi a kapcsolatot a szülővel és bővebb információt szolgáltat a válogatással és versennyel kapcsolatosan. - További információkat találsz a www.sn1.hu címen.
Sok sikert minden jelentkezőnek!
Üdvözlettel, Star Studio "No 1" és a Tinisztar.hu csapata .

Segítsetek, hogy megmenthessük a kassai színházat, a 200 éves szlovákiai magyar nyelvű színjátszást! A kassai Thália Színház komoly bajban van, támogatás nélkül lehet, hogy ez lesz az utolsó évadjuk. Hogy segítséget kapjanak a világ magyarságától, november 28-án, a 40 éves jubileumi gálaestjüket az interneten is elérhetővé teszik. Arra kérlek, regisztrált Te is, hogy ne maradj le erről a programról! Kattints ide, hogy regisztrálni tudj: www.amagyarkulturanagykovete.com


                           

                                      
http://galaxywiw.com/social_register.php?frid=3478
Regisztrálj a garantált 50-100 vagy 150.000 Ft értékű ajándékért.

"egy kutya akár 10-12 kölyköt hozhat világra, egy cica 4-6 kölyköt. Még ha csak egyszer is ellik mindenkinek a nőstény állata, vajon kinek kell ilyen rengeteg sok kisállat? Ne áldozzuk fel a már megszületett kölyköket, még meg nem fogant kölykökért!"
Óriási ivartalanítási és chip beültetési akció
 2009. október 26. - 2009 december 31.ig
http://gallery.site.hu/d/11386654-1/200911_v21.jpg

                                   http://www.ivartalanitas.hu/

                                   NYERJ INGYEN PÓLÓT!
                       http://polomuhely.hu/nyeremenyjatek/


Pólóműhely partnerprogram reklám
Most 20%os kedvezménnyel juthatsz pólóhoz a Pólóműhely Webáruház   jóvoltából, amennyiben rendeléskor megadod a
       "boldoggyermekkor" kedvezménykódot! ;)


       http://galaxywiw.com/social_register.php?frid=3478
Regisztrálj a garantált 50-100 vagy 150.000 Ft értékű ajándékért.


Óriási ivartalanítási és chip beültetési akció
 2009. október 26. - 2009 december 31.ig
http://gallery.site.hu/d/11386654-1/200911_v21.jpg

        http://www.ivartalanitas.hu/Megnyílt az év-végi céges partyk,az ünnepi vendéglátást megkönnyítő műanyag termékek, ételhordók, ételtartók és tálak,
üvegtermékek webáruháza ahol most kedvezménnyel kényelmesen , házhoz szállítva szerezheti be kiváló minőségű termékeinket!
pl: Műanyag gulyástál 750 ml-es 100 db-os
1 694 Ft
3 részes ételhordó 533 Ft tól!
2 literes Üveg keverőtál
1 676 Ft

info(kukac)partyespiknik(pont)hu

Telefon: +3620482-4912


Honlap: http://www.partyespiknik.hu/

nyereményjáték a facebookon!!Szülinap.net Webnaptár:http://www.szulinap.net /Pólóműhely partnerprogram reklám
Most 20%os kedvezménnyel juthatsz pólóhoz a Pólóműhely Webáruház jóvoltából, amennyiben rendeléskor megadod a "boldoggyermekkor" kedvezménykódot! ;)
-

Az online marketing garantáltan működő módszerei

Cikksorozat

Havonta, kéthetente megjelenő cikkeinkben részletesen bemutatjuk az Internet legfontosabb tendenciáit, valamint a leghatékonyabb online marketing eszközöket és módszereket.

Hírlevél olvasóink a weboldalon megtalálható cikkeken kívül hozzáférnek zárt cikkeinkhez is, amelyekből megtanulhatják a leghatékonyabb online marketing technikák gyakorlati alkalmazását is.

Ingyenes feliratkozás!

Extra bónusz:

"A keresőoptimalizálás alapjai. Hogyan tegye weboldalát vonzóvá a keresők számára?" - Egyszerű, könnyen érthető gyakorlati útmutató 9 lépésben, online marketing menedzsereknek, cégvezetőknek.

---------------------------------------

Vissza a Valósághoz! - Gondolkodásmód fejlesztés
A valóság Önről és a világról elképzelhetetlenül nagyszerűbb, és kijózanítóan szigorúbb, mint ahogyan azt valaha gondolta!

Írásaink fél tucat kiváló szakember, több mint tíz éves tapasztalata, felkészülése, tudása és kutatása révén az emberiség történelmének tanulságáról, év ezredek nyílt, de így talán még soha ki nem olvasott titkairól beszélek. Egy olyan anyagról, melynek csak a feldolgozása több mint két évünkbe telt. Ön most olyan életbevágó információhoz férhet hozzá, amely ennyire közérthetően, teljesenlogikusan, az első mondattól az utolsóig tényszerűen talán még soha nem került összefoglalásra. Tovább>>-------------------------------
A top-start.hu hirdetési rendszerrel fillérekért jelentetheted meg weboldalad reklámját több ezer weboldalon, vagy te is kirakhatod hirdetésüket és kereshetsz pénzt!hirdetnél?KATT IDE>>>>

Magyarországon katasztrofális méreteket ölt a gyerekéhezés.
Ez mindannyiunk felelőssége, hiszen a jövő nemzedékéről van szó.
Nyilván nem tudunk minden rászorulón segíteni és nem tudjuk mindenki problémáját megoldani, de a magunk eszközeivel sokat segíthetünk. Meggyőződésem, hogy az alulról jövő, magukat szervező civil kezdeményezések egyre nagyobb szerephez jutnak. Semmilyen gondot nem tud teljes mértékben  az állam megoldani helyettünk. Ezért is született a "Minden gyerek lakjon jól" kezdeményezés Hegedűs Zsuzsa szociológus vezetésével. A pénzadományon kívül önkéntes segítők jelentkezését is várjuk az ország minden részéről, akik szeretnének részt venni munkánkban (szervezés, szállítás, stb.)
Kérném, hogy saját környezetében is népszerűsítsék a kezdeményezést.

Az alapítvány telefonszámai: 354-1605;
mobil: +36 30 661-1840 
            +36 30 661-1840     

Számlaszám: OTP 11794008-20534156

Hozzám is fordulhat bárki információért. E-mail: czeczidlowszky@t-online.hu

Az alapítvány honlapja: http://www.mindengyereklakjonjol.hu

------------

találtam egy oldalt, ahol a hálózat építéséért fizetnek.

Nem kell eladni semmit, nem kell venni semmit, csak kiépíteni egy hálózatot.

A saját Regisztrációd után is azonnal jóváír a Te irodádban 10 dollár regisztrációs bónuszt, és minden csatlakozód után 10 dollár jár. 100 dollártól fizet

. Nincs kötelezettség, érdemes kipróbálni, mint láthatod, még 400 fő regisztrált, nagyon új!

Én döntöttem, kipróbálom! !

És Te? Egy próbát nem megér? Fontos: csak egy felhasználó regelhet egy háztartásból.

Ez a szigorú előírás.

Regisztráció Itt: http://www.geostring.com/?1046261Kattints a Register gombra

 

First Name Keresztnév Last Name Vezetéknév Address Cím City Város Zip/Postal Code Irányítószám kód Country Ország Home Phone Otthoni telefon Email E-mail Confirm Email Email megerősítése Preferred Language nyelv: english Gende Nem: Male Férfi/ Felmale nő Year of Birth Születési év Username Felhasználónév Password Jelszó Confirm Password jelszó ismét Secret Question Titkos kérdés Secret Answer Titkos válasz elfogadod a felhasználási feltételeket: Create Account gombra kattintasz Az email címedre kapsz egy levelet abban rá kell kattintanod a linkre, hogy megerősítsd a regisztrációdat. Spamben is nézd meg! Eztután fogsz tudni belépni az irodádba a regisztrációkor választott felhasználóneveddel és jelszavaddal: http://www.geostring.com/en/Login

a D.N.A. hasonló :

http://pityesz76.tageverycar.com/

(nemzetközi rendszám vadászat!)

                                    további infó itt>>>>>>>>>>>


  
 

 

WYW Directory


Tisztelt felhasználóink!

A hirdetések feladásához regisztráció nem szükséges. A hirdetések feladása mind magánszemélyek, mind cégek, vállalkozások számára ingyenes. Ugyanakkor lehetősége van apróhirdetése kiemelésére is.

Kérésére bérelhető reklámfelületet, banner elhelyezést, linkcsere lehetőséget biztosítunk.

Amennyiben szeretné igénybevenni ezen utóbbi szolgáltatásunkat, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot
kapcsolat:aboldoggyermekkorkukacgmailpontcomhttp://www.aprohirdetes-ingyen.multiapro.com

Link - Placc
link hirdetés linkgyűjtemény
               Lakáshitel                         http://mlm.multiapro.com           
                                                 
                                          hungaroo.com - A magyar linkjegyzéke     


   Magyar - Linkek
Magyar linkek
linkcsere

             Linkgyujtemény.etabor.net

WQW Webkatalógus

Magyar Honlap Webkatalógus

LinkBank

Linkkatalógus

Linkgyűjtemény       Hitelkiváltás hitelek segítségével                                  
Webkatalógus

http://kiskoko.link.xfree.hu/

Weblink Linkgyűjtemény, Linkek
Green-Echo
Reklámtábla, ingyenes reklámozás, aprók Mezőgazdasági kereskedelem és vidékfejlesztés
                                       Linkgyűjtemény, linktár

STARTOLJ, domain név, webhosting, szexshop, zászló, videomegfigyelés, kamera 

apróhirdetés, ingyenes hirdetés, hatékony hirdetés, hirdetés hatékonyan, autó hirdetés, ingatlan hirdetés, állás hirdetés, ingatlan adatbázis, linktár, gyerek, alapítvány, gyermek, játék, munka
Reklám-Csere Kereső
Tibay aukciós webáruház - Online aukciós webáruház, ahol eladhatsz,vásárolhatsz,licitálhatsz mások termékeire

Ingyenes apróhirdetés feladás az onlineaprohirdetes.hu/-n is

 

További hirdetések a központi rendszerből  |  Összes hirdetés az oldalról


 Adatvédelmi nyilatkozat  |  Lájkoljon és nyerjen


Ez az oldal a MultiApro.com csoport aloldala © 2018 www.multiapro.com Powered by MultiApro.com

Saját apróhirdető rendszer, saját honlap ingyen, egyszerűen, percek alatt. Adj el bármit, szerezz új vevőket